emberke kerdojel

8 éves elektromos fűtéstechnikai tapasztalatommal , és sok 1000 elégedett vásárló után engedje meg hogy segítsek Önnek készüléket választani!

Elektromos fűtőtestek szinte teljes kínálatával megismerkedhet , a fűtőtest kiválasztás után akár meg is vásárolhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.

nagyonnagygombalap2

SEGÍTSÉG
szombat, 22 január 2022

 

Milyen padlófűtést válasszak?

 

 

 

Az emberek gyakran emlegetik " az elektromos fűtés drága ".

 

 

Ez az állítás már ebben a formában nem állja meg a helyét! A régebbi típusú házaknál ez valóban így volt. (20-30 évvel ezelőtt), de a nagy részük mára már felújításra került.

A mai XXI. században már korszerű falazóanyagok és modern hőszigetelési eljárásoknak köszönhetően olyan jól szigetelt épületek épülnek és újítódnak fel, hogy a ház fűtési energiaigényét korszerű elektromos fűtőtestek tökéletesen ki tudják szolgálni, és gazdaságosan üzemeltethetőké!

 

Új építésű házaknál a nagyobb légterek fűtésére az elektromos padlófűtés alkalmazása a legnépszerűbb. Lehet alkalmazni meleg és hideg burkolat alá is.

 

Három típusa létezik:

 

 

•  fűtőkábel  (hideg burkolat)

•  fűtőszőnyeg  (hideg burkolat) 

•  fűtőfilm (meleg burkolat)

 

 

Fűtőkábel:

 

 

Belteri WFD5

Fűtőkábelt általában az épülő házaknál alkalmazzák, mely hasonlóan a vizes rendszerű padlófűtéshez,  a szigetelő réteg fölé az aljzat betonba kerül.

Az így kialakított padlófűtés kellemes hőérzetet biztosít, teljes felületen sugárzó fűtőfelületté alakul a padlóburkolat. A fűtőkábelek különböző teljesítményben kaphatóak, melyet az aljzatba a hőszámítások alapján megfelelő távolságban kell lefektetni egymástól.

 

Előnye: Nincsenek a falon radiátorok - fűtőtestek, nincs karbantartási költsége, élettartalmuk gyakorlatilag korlátlan,

 

Hátránya: lassabban melegszik a levegő, mert a helyiség padlózatában lévő sok tonna betont is fel kell melegítenie, így puffer hőtárolóként is működik az aljzatbeton.

 

Modern padlószenzoros termosztátokkal külön tudjuk szabályozni a levegő és a padló hőmérsékletét is tized Celsius pontossággal akár interneten keresztül a világ bármely részéről!

 

Fűtőszőnyeg gazdaságos működéséhez mindenképpen szükséges a padlózatban lévő szigetelés!
---fontos---

 

 

Fűtőszőnyeg:

 

 

fűtőszőnyeg bemutatásaFűtőszőnyegek a kábellel ellentétben nem dobon és hosszra értékesítjük, hanem négyzetméterre.  

Teljesítményük 100 és 150w/ négyzetméter. A fűtőszőnyeg elnevezése abból adódik, hogy fél méter szélességű tekercsben vásárolható. A fűtőkábel a hálóra előre van rögzítve a megadott teljesítmény értékek szerint. Méretük 0,5 - 15 négyzetméter közt lehet. Ettől nagyobb felületekhez természetesen több szőnyeg optimális lerakása szükséges. Lerakása közvetlenül a burkolat rögzítését szolgáló csemperagasztóba történik.

 

A lerakandó fűtőszőnyeg teljesítménye függ a lakás hőszigetelésén, vagyis mekkora a hővesztesége a helyiségnek a falazat-mennyezet és a nyílászáróknál.

A tisztított sima egyenletes betonaljzatra a tekercsben lévő fűtőszőnyeget lehelyezzük melynek az egyik oldala enyhén ragadni fog a betonhoz, ezzel is megkönnyítve a burkoló munkáját!

 

Előnye: utólag is bármikor kiépíthető, gyorsabb a hőérzet elérése, mert a hő hamarabb áthatol a fedő kB. 1 cm csempén, nincsenek a falon radiátorok - fűtőtestek, nincs karbantartási költsége, élettartalmuk gyakorlatilag korlátlan, 

Hátránya: lassabban melegszik a levegő mert a helyiség padlózatában lévő sok tonna betont is fel kell melegítenie, így puffer hőtárolóként is működik az aljzat beton.

 

Modern padlószenzoros termosztátokkal külön tudjuk szabályozni a levegő és a padló hőmérsékletét is tized Celsius pontossággal akár interneten keresztül a világ bármely részéről!

 

Fűtőszőnyeg gazdaságos működéséhez mindenképpen szükséges a padlózatban lévő szigetelés!
---fontos---

 

 

 

Fűtőfilm:

 

 

Fűtőfilm a melegburkolatok alá utólag is lerakható praktikus padlófűtés.fotofilm3

Széles a választék mind a teljesítmény, mind a méret alapján.  

Teljesítmény 80-100-130 vagy akár 200w / négyzetméter teljesítmény is lehet. (lakás vagy helyiség fűtési teljesítmény igényétől függ).

Fűtőfilmek szélessége 50 cm,80 cm, és 100 cm szélességű 0,4-0,5 mm vastagságú műanyag fólia.

 

 Lerakása egyszerű, de mindenképpen bízzuk szakemberre! 

 

Használatához szükséges az aljzat betonba lévő szigetelés , de  megfelelően előkészített szigeteletlen aljzatra vastagabb min: 2-3 cm -es vastagságú xps szigetelő réteggel is gazdaságosan is üzemeltethető!

 

Előnye: utólag is bármikor kiépíthető, gyors felfűtési szakasz, gyakorlatilag 2-3 perc alatt üzemi hőmérsékletű a padló, nincsenek a falon radiátorok - fűtőtestek, nincs karbantartási költsége, élettartalmuk gyakorlatilag korlátlan, 

Hátránya: fűtésrendszernél nincs puffer hőtárolás,

 

Modern padlószenzoros termosztátokkal külön tudjuk szabályozni a levegő és a padló hőmérsékletét is tized Celsius pontossággal akár interneten keresztül a világ bármely részéről!

 

 

 websop komfortfutes segítség

Kapcsolat

Telefonszám: +3670/270-7619
Webshop:https://www.komfortfutes.hu/
wb uj 350

Miért éri meg nálunk vásárolni?   

  • minden vásárlást telefonon visszaigazolunk
  • használjuk a raktárkészlet kezelést , így a raktáron lévő termékeket akár már másnap átveheti
  • amennyiben gond adódna a kiszállítás során mi átvesszük a sérült csomag ügyintézését

További Információs weblapjaink!

team

logoprojuj 250vag

 

 

  Elbizonytalanodott a készülék választéktól? 

 

  

Végképp nem tudja hogy mi felelne meg legjobban az Ön igényeihez ?

Engedje meg hogy segítsek.

 

  1442398103 telefon16

 

 

Hívja a 0670/270-7619 telefonszámot munkaidőben, és segítünk a választásban!